Kultúra
2020. 07. 15. - Molnár Erik

A megújult Westend Tetőkert

A Nyugati pályaudvar mellett található bevásárlóközpontot senkinek sem kell bemutatni. A Westend közel 400 üzlettel mindennap szeretettel várja vendégeit. Az első emeleten található kijáraton keresztül megközelíthetjük a 3 hektár területű tetőkertet, aminek felújítása a nyár elején fejeződött be.

Lehetőségünk adódott, hogy a csapatunkkal ellátogassunk az újonnan megnyitott Westend Tetőkertre, ahol egy promóciós fotózáson vehettünk részt. Ezzel egyidejűleg számos ételt kóstolhattunk, és italt fogyaszthattunk. Felmerülhet a kérdés, hogy mi a tetőkert szerepe. Füves placc, napágyak, bárpultok. Röviden így lehetne körbeírni a területet. A pultoknál különféle kézműves sörök közül válogathatunk, és ezeket nyugodt környezetben, az ott található raklapokon, babzsákokon ihatjuk meg. Abban az esetben, ha nem fogyasztunk alkoholt, egy frissítő gyümölcs smoothie-val is van lehetőségünk lazítani. Kikapcsolódásra és relaxálásra tökéletes ez a helyszín, ezenkívül minden nap másfajta edzéseken vehetünk részt, legyen szó jogáról vagy aerobikról, teljesen ingyenesen. Ezeket az edzéseket például Rubint Réka vagy Katus Attila tartja. Egy méretes színpad is található a kert végében, ahol péntektől-vasárnapig neves hazai dj-k gondoskodnak a hangulatról egészen zárásig, pénteken és szombaton este 22:00-ig, vasárnap pedig 21:00 óráig, több zenei műfajon átívelően.

Előfordulhat, hogy valaki nem chillezni érkezett, hanem aktív kikapcsolódásra vágyik. A szervezők rájuk is gondoltak, ugyanis egy nap ellen védett sátorban játszhatunk csocsót, darts-ot és még sok minden mást. Ha ezek után megéheznénk, akkor az infópultnál egy kosár kiváltásával kedvezményesen fogyaszthatunk az ott felsorolt éttermekben, az ételünk mellé, repohár is jár, aminek segítségével leöblíthetjük az elfogyasztott falatokat.

A Westend Shopping Center hivatalos Facebook oldalán megtekinthető a heti programlista: https://www.facebook.com/westendshoppingcenter

A programokon való részvétel egyetlen feltétele a megújult Westend applikáción való regisztráció és az ott található kuponok aktiválása.

További cikkek
Top