Buliajánló
2018. 02. 19. - Máté Pluhár

Nagy dobásra készülünk!

 

Mint azt már sokan láttátok, elindult az Országos Egyetemi Sörpong bajnokság, melynek selejtezőin az ország összes egyetemistájának lehetősége van kipróbálni magát a legnépszerűbb kocsmasportban. A szerencsésebbek pedig a Dunai Regattán megrendezésre kerülő döntőben is megmérkőzhetnek!

De mi van az egész mögött?

Legfőbb célunk, hogy olyan felületet nyújtsunk az ország összes egyetemistájának és főiskolásának, ahol értesülni tudnak az őket érintő hírekről, és minden olyan dologról, ami színesebbé teszi az egyetemista éveket. Emellett pedig igyekszünk egész évben olyan programokkal készülni nektek, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy tényleg az egyetemista évek legyenek a legszebb éveid! Viszont ahhoz, hogy ezt teljes mértékben teljesíteni tudjuk, először egy kicsit meg kell ismerkednünk egymással. Ezért is jött létre az OESB, hogy kötetlen keretek között, egy egészséges versengéssel egybekötve találkozzunk, és bulizzunk egyet (vagy akár többet is).

Ha nem annyira rajongsz a sörpongért, akkor sem kell elkeseredned, hiszen hónapról hónapra új rendezvénysorozattal jelentkezünk majd, amik között biztosan TE is megtalálod a legjobban hozzád illőt!

Addig is kövesd az oldalunk, hogy ne maradj le semmiről!

További cikkek
Top