BGE
2016. 04. 19. - geda.andi

21-re lapot! – Három napos megőrülés Mátyásföldön


 

Mátyásfölre beköszöntött a tavasz, ami nem mást jelent, minthogy immáron 21. alkalommal kerül megrendezésre a mindenki által várva várt Mákony, az az a Mátyásföldi Kollégiumi Napok Yeah! Az esemény hosszú múltra tekint vissza, amely a Külkeres lét egyik legfontosabb momentuma. Hormonszint az egekben, a sör pedig a kezedben! Hogy miért is várja mindenki ennyire? Nézzük meg, hogy idén milyen programokat kínál az esemény.

KEDD

SÁTOR MEGNYITÓ – 12:30

Kitelepül a fehér sátor a koli parkolójába, és kezedbe is veheted az első gyöngyöző sörödet!

MÁKONY-CUP labdarúgó-bajnokság – 13:00

Mit is érne az egész egy igazi focibajnokság nélkül? 5 fős csapatok mérettethetik meg erejüket a suli tornatermében. A győztes csapat természetesen becses nyereményekkel gazdagodhat. Focira fel!

ZWACK PÁLINKAFŐZDE – PÁLINKAKÓSTOLÓ – 15:15

A Zwack Pálinkafőzde jóvoltából megízlelhetjük az igazi magyar gyümölcs párlatokat, és ezek mellett egy előadás keretében a kulisszatitkokra is fény derül a vállalat előadója által. Gyertek kóstolni, és ismerjétek meg a cég múltját!

BEERPONG BAJNOKSÁG – 17:30

A Külkeren mindenki a legmagasabb szinten űzi a sportágat, szinte már tökélyre fejlesztve azt. Nevezzetek pároddal, és találjatok célba! FIGYELEM! – A bajnokságban való részvétel nevezési díjas (1500 Ft/csapat), így a részvétel nem jelentkezési, hanem fizetési sorrendben történik! Fizetni ebédszünetekben tudtok a kollégium portájánál!

CSOCSÓ BAJNOKSÁG – 18:15

Akinek a beerpong nem kedvez, az más sportágban is kipróbálhatja magát. Találj kapura, és légy te az első!

BULI A SÁTORBAN – 22:00-ig, majd folytatás a Fröccskocsmában!

SZERDA

RÖPLABDA – 13:00

A sportág bemutatásra nem szorul, aki röplabdás múltra tekint vissza, vagy jelenleg is űzi a sportot, bátran jelentkezzen. 6 fős csapatok jelentkezését várják.

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS – 13:45

„Első az egészség.” – tartja a mondás. A sátor előtt az egészséges táplálkozásról szóló előadást hallgathatjátok meg, a Fitness Akadémia személyi edzője, Inotay Réka jóvoltából. Kérdezzetek bátran, és kérjetek hasznos tanácsokat!

ZUMBA/AEROBIC – 14:30

A Mákony idején se hanyagoljuk el a testmozgást, kezdjük zumbával és aerobic-kal a napot, csak bírd szusszal! Az izzasztó órákat  Fodorné Ferenci Eszter kerületi szakoktató fogja megtartani Nektek.

KANGOO – 15:30

Mivel ez a délután a mozgás és az egészség jegyében fog telni, így az új fitneszőrület, a Kangoo sem maradhat ki a programok listájáról. FIGYELEM! – A programon való részvétel 1000 Forint nevezési díj fejében lehetséges (speciális cipő bérlése), mely összeget a K portán vagy a Sörsátorban fizethettek be. Cipőket fel és irány a tornaterem!

IGAZI FÉRFI A MÁKONYON – 16:15

A cím elnyerése magáért beszél. Mérettesd meg magad férfi társaiddal, és mutasd meg, ki az úr a házban! Gyönyörű faszik jelentkezni ér!

KÜLKER QUIZ – 18:00

Lássuk csak, hogy mennyit tudtok a Külkerről és az iskola mítoszairól. 4 fős csapatok játéka, amin értékes ajándékokat nyerhettek.

STAND-UP – REKOP GYÖRGY – 19:30

Az est kedélyeit a híres humorista, Mr. Trollfoci, az az Rekop György fogja felperzselni. Hasizmokat előkészíteni, hiszen garantált a röhögés.

BULI A SÁTORBAN – 22:00-ig, majd folytatás a Fröccskocsmában!

CSÜTÖRTÖK

UBER  KASZINÓ – 16:00

Éld át az igazi hárdkór játékosok mindennapjait, kockáztass és legyél te a black jack koronázatlan királya. Vidd haza az értékes nyereményeket (Bp Shop × Uber limitált kollekció …) ! További részletekért keressétek a csinos hostess lányokat a sörsátor előtt április 21. 16:00-tól. Na ez az igazi ’21-re lapot!’ életérzés.*

*A játékban való részvételhez uber regisztráció szükséges. Próbáld ki a szolgáltatást a makony16 kóddal, amivel most 2500 Ft első utas kedvezményt kapsz!

KOLIVILÁG – 16:15

A Kollégium falai között mindeközben egy izgalmas vetélkedő veszi majd kezdetét. 3 fős csapatok mérettetnek meg egymással, akiknek a Mátyásföldi Kollégiummal kapcsolatos kérdéseket, feladatokat kell megoldaniuk. Kolisok előnyben.

EMBER A GÁTON – 17:30

Nem hiába az elnevezés. A legjobb csapatfeladatok némi alkohollal megspékelve. Jelentkezz 5 társaddal, vedd elő a kreativitásod, ügyességed és légy te is ember a gáton!

ZIB BORKÓSTOLÓ ÉS ELŐADÁS – 17:30

A méltán híres Zwack Izabella Borkereskedés egy ingyenes előadással egybekötött borkóstolást fog tartani számotokra. Minőségi borokat kóstolhattok meg és egy-két kulisszatitkot is elcsíphettek.

EREDMÉNYHIRDETÉS – 19:00

A játékok pontszámait összesítik, a helyezettek pedig értékes nyereményekben részesülhetnek. Az este további részében pedig csapunk egy hatalmas bulit a Mákony tiszteletére, melyre partybuszok fogják elteleportálni a szórakozni kívánó fiatalokat!

 A játékokra, illetve előadásokra az alábbi linken tudtok jelentkezni.

Ha nem voltál ott, azért, ha pedig ott voltál, de homályosak az emlékek, itt egy kis ízelítő a tavalyi évről:

További cikkek
Top