BGE
2018. 12. 03. - Ádám Bánóczki

10. Lufieső a Külkeren

 

Még mindig hiszel a Mikulásban? Nyugi, nem baj, ha nem. Az ajándékokat idén a megszokott módon úgyis a Külker Online csapata osztja ki az iskolánkban köztetek. Ezen a napon egy kicsit újra sárgába borul a K épület és mindenki esélyt kap arra, hogy kiderítse, mit rejt számára diákszervünk csapatának sok kis lehulló puttonya. Garantáltan megannyi értékes meglepetés és izgalmas ajándék vár rátok.

A nagy múltra visszatekintő eseménysorozat sikerét mi sem mutathatná jobban, mint az, hogy idén már 10 éve annak, hogy 2008-ban először lehullottak a sárga lufik az égből. Hosszas munkával és a folyton bővülő támogatóink hozzájárulásával évről évre azon dolgozunk, hogy elhozhassuk nektek ezt az aprócska kis karácsonyt az iskola falai közé. A kisebb ajándékoktól kezdve az érdekes szolgáltatásokon át, akár egy felbecsülhetetlen Stat korrepig bármi a tiéd lehet. Ne szalaszd el!

MI IS A TE DOLGOD?Szörnyen egyszerű lesz

Gyere el December 6-án 13:00-kor (az ebédszünetben) a K épület alsó szintjére, ahol már csak arra kell ügyelned, hogy a te markodba is kerüljön legalább egy lufi. Ha ez megvan, szerezd meg a benne található cetlit és hozd el azt hozzánk, hogy mi cserébe ajándékra válthassuk azt neked. Ne feledjétek, ennek a télapónak mindenki a „JÓ” listáján szerepel.

Nézzétek meg mindenekelőtt a promo videónkat is!

 

Részletekért kövessétek a Facebook eseményünket, ahol minden szükséges információt megtalálhattok és napról-napra egyre több részletet is megtudhattok arról, hogy pontosan milyen meglepetésekre számíthattok a támogatóinktól.

TEHÁT NE FELEDD:

December 6-a csütörtök 13:00 (K épület)

Téged is várunk szeretettel.

További cikkek
Top