Kultúra
2020. 07. 15. - Molnár Erik

A megújult Westend Tetőkert

A Nyugati pályaudvar mellett található bevásárlóközpontot senkinek sem kell bemutatni. A Westend közel 400 üzlettel minden nap szeretettel várja a vendégeit. Az első emeleten található kijáraton keresztül megközelíthetjük a 3 hektár területű tetőkertet, aminek felújítása a nyár elején fejeződött be.

Lehetőségünk adódott, hogy a csapatunkkal ellátogassunk az újonnan megnyitott Westend Tetőkert-re, ahol egy promóciós fotózáson vehettünk részt. Ezzel egyidejűleg számos ételt kóstolhattunk, és italt fogyaszthattunk. Felmerülhet a kérdés, hogy mi a tetőkert szerepe. Füves placc, napágyak, bárpultok. Röviden így lehetne körbeírni a területet. A pultoknál különféle kézműves sörök közül válogathatunk, és ezeket nyugodt környezetben, az ott található raklapokon, babzsákokon elfogyaszthatjuk. Abban az esetben, ha nem fogyasztunk alkoholt, egy frissítő gyümölcs smoothie-val is van lehetőségünk lazítani. Kikapcsolódásra és relaxálásra tökéletes ez a helyszín, ezenkívül minden nap másfajta edzéseken vehetünk részt, legyen szó jogáról vagy aerobikról, teljesen ingyenesen. Ezeket az edzéseket például Rubin Réka vagy Katus Attila tartja. Egy méretes színpad is megtalálható a kert végében, ahol péntektől-vasárnapig neves hazai dj-k gondoskodnak a hangulatról egészen zárásig, pénteken és szombaton este 22:00-ig, vasárnap pedig 21:00-ig, több zenei műfajon átívelően.

Előfordulhat, hogy valaki nem chillezni érkezett, hanem aktív kikapcsolódásra vágyik. A szervezők rájuk is gondoltak, ugyanis egy nap ellen védett sátorban játszhatunk csocsót, darts-ot és még lehetne sorolni. Ha ezek után megéheznénk, akkor az infópultnál egy kosár kiváltásával kedvezményesen fogyaszthatunk a felsorolt éttermekben, az ételünk mellé, repoharat is kapunk, aminek segítségével leöblíthetjük az elfogyasztott falatokat.

A Westend Shopping Center hivatalos Facebook oldalán megtekinthető a heti programlista: https://www.facebook.com/westendshoppingcenter

A programokon való részvétel egyetlen feltétele a megújult Westend applikáción való regisztráció és az ott található kuponok aktiválása.

További cikkek
Top